KRISTJAN LESKOVŠEK S.P. - ARHITEKTURNO IN ENERGETSKO SVETOVANJE

Specializirano podjetje za izdelavo in izdajo energetskih izkaznic stavb po celotni Sloveniji.

Specializirano podjetje za izdelavo in izdajo energetskih izkaznic stavb, energetsko projektiranje, elaborati gradbene fizike, energetsko svetovanje, energetski pregledi, izvedba termovizije, delovanje na področju učinkovite rabe energije in varovanje okolja.

energetsko svetovanje savinjska

POOBLAŠČEN IZDAJATELJ ENERGETSKIH IZKAZNIC

Energetsko izkaznico potrebujete, če prodajate ali oddajate nepremičnino za obdobje več kot enega leta. Pri oglaševanju je potrebno podatke iz energetske izkaznice navesti najkasneje do 31.12.2014, zato si jo zagotovite pravočasno. Pri novogradnji je energetska izkaznica obvezna sestavina projekta izvedenih del (PID-a).

Izdelujemo energetske izkaznice za vse vrste stavb na področju celotne Slovenije. Imamo pooblastilo izdelovalca energetskih izkaznic (zap. št. 286), ter pooblastilo za izdajanje energetskih izkaznic (zap. št. 362).

termovizija hiše


Na podlagi dolgoletne prakse, ter pridobljenih in s strani pooblaščenih inštitucij potrjenih licenc za opravljanje dejavnosti, vam zagotavljamo visoke standarde profesionalnosti na področjih, ki jih pokrivamo. Smo dolgoročno usmerjeni, saj se zavedamo, da je kvaliteta opravljenih storitev pogoj za uspešnost in razvoj v prihodnosti.

Pošljite povpraševanje mojaizkaznica@gmail.com ali kristjan.leskov@gmail.com ali pokličite 051 322-082. Z veseljem vam bomo pripravili ugodno ponudbo in odgovorili na vaša morebitna dodatna vprašanja.Pošljite povpraševanje

Z veseljem Vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.
Naše storitve

Oglejte si vse naše storitve, ki Vam jih nudimo